"" Escapades i més...: d’agost 2023

Traductor

dimecres, 30 d’agost del 2023

ALEMANYA 2023 (I): "Ruta Romàntica Sud, de Fussen a Augsburg"



Com de llarg i pesat se'ns ha fet aquest any arribar fins a les vacances! ... cada any és més feixuc...gairebé que necessitem ja unes vacances perpètues 😅

Bé, però finalment ja estem a les portes.
També és perquè aquest any ens ha tocat el segon torn a la feina, o sigui que sortim la segona quinzena d'agost, i després de nou anys tornem a Alemanya.
El 2014 vam recórrer la mítica Selva Negra i ara seguirem la ruta turística més famosa del país teutó, la coneguda com a Romantische Strasse o Ruta Romàntica.


Ruta General

Com que tenim previst recórrer el trajecte de la Romantische Strasse en sentit nord, és a dir partint de Füssen i arribant a Würzburg, hem planejat per a la tornada seguir la Vall del Rin, en direcció oest, fins a Coblença (Koblenz) i aquí enllaçar amb el riu Mosela, que serpentenat entre vinyes ens portarà fins a Tréveris (Trier) , molt a prop ja de la frontera amb Luxemburg.

Aquestes vacances sortim amb LaCargoleta al mínim d'ocupació: en Manel de capità, jo de copilot i guia turística, i les grumets Mica i Morga, que sempre van contentes a tot arreu.

Escalfem motors i marxem!